Israëlisch wielerteam gebruikt Israëlische technologie tot en met 2020 Tour te midden van COVID-19

Watch-button

Israel Start-Up Nation, de Israëlische deskundige wielerploeg, zal het gebruik van de SonoMask, een creatieve verdedigingsdekking van Israëlische makelij, gebruiken tijdens de 21 fasen van de Tour de France die de komende weken plaatsvinden. Het Israëlische begin, Sonovia bouwde een bijna onveranderlijke, ultrasone, textuur-voltooiingsinnovatie op voor het mechanisch impregneren van zinkoxide-nanodeeltjes in materialen. Verschillende tests gaven aan dat het een virusdodende werking heeft van 99,8877%, wat betekent dat de textuur na een presentatieseizoen van 24 uur probeert om infecties te deactiveren zodat ze geen cellen kunnen binnenkomen.

In mei verdiende SonoMasks het keurmerk van de Amerikaanse Food and Drug Administration, tijdens een van de hoogtepunten van een lange periode van verspreiding van het coronavirus. De organisatie zorgde ook voor zakelijke deals rond dezelfde tijd. Onze groep zal unieke COVID-veilige Sonovia SonoMasks dragen, gemaakt door Israëlische innovatie. Deze sponsoring is een onderdeel van de samenwerking die ISN heeft met Start-Up Nation Central, dat hypermoderne Israëlische items naar het commerciële centrum brengt. Onze levens worden opgewaardeerd door Israëlische vooruitgang die de hele wereld aandrijft en het tonen van nieuwe ‘made in Israel’-vorderingen is een onderdeel van ISN’s strategische, groepseigenaar Sylvan Adams.

Het lijkt gewoon passend dat we deze covers doornemen vanaf een beginnende organisatie die te maken heeft met onze titelondersteuning. Bovendien is het de best toegankelijke, we verwachten niets minder! zei Guy Niv, die de belangrijkste Israëliër zal zijn die ooit zal meedoen aan het fantastische bezoek van Frankrijk op de racedag. De Israëlische groep zal eveneens zijn introductie op de Tour maken te midden van de pandemie van het coronavirus. Gezien de omstandigheden koos de groep ervoor om de Israëlische vooruitgang te benutten om de groep in staat te stellen zich des te beter vast te houden aan de welzijnsconventies van de autoriteit op het gebied van fietsen.

Dr.Jason Migdal, onderzoeks- en ontwikkelingswetenschapper bij Sonovia Ltd., die hielp bij het regelen van de deelname, zei dat vanwege de nieuwe vereiste beperkingen die zijn ingesteld tijdens het fietsevenement van dit jaar, inclusief steekproeven van leden en uitsluitingen van groepen als een onderdeel wordt getest positief voor COVID-19, hebben we het gebruik van ons serieuze SonoMask voorgesteld. De aangeboren vijand van virale innovatie zal de Israëlische groep veilig en in het spel houden, en het ademend vermogen en de geurcontrole van onze sluiers zullen de fietsers een uitnodigend serieuze voorsprong geven op hun weg naar vooruitgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*