Fietsen toegevoegd aan de Oklahoma City Memorial Virtual Marathon 2020

Watch-button

Niet precies een maand nadat de coördinatoren verklaarden dat de Oklahoma City Remembrance Long Distance race virtueel zou verlopen, zeggen de autoriteiten dat meer dan 12.000 sprinters zojuist de gelegenheid hebben gevolgd. Woensdag verklaarden de autoriteiten dat fietsers zich nu kunnen aanmelden om belangstelling te tonen voor een fietstocht van 26,2 of 13,1 mijl. Coördinatoren stellen dat er een beperking is van 500 fietsers in elke race.

Fietsers hebben ons al geruime tijd geleden benaderd voor een fietssegment en we hebben nooit de kans gehad om dit op te nemen. Hoe het ook zij, met COVID-19 zijn dus talloze mensen begonnen met fietsen, alleen maar omdat de Virtual Dedication Long Distance-race de ideale open deur leek voor fietsers om mee te doen aan de Rush to Recollect. Onze garantie voor de sprinters dat we onze ogen niet zullen wegnemen van het geven van een top-of-the-line langeafstandsrace-begrip echter aan de renners, dit is JOUW jaar om zo’n groot aantal van talloze mensen te ontmoeten die dol zijn op de Remembrance Long Distance-race, zei Kari Watkins, Race Chief.

Een gedenkwaardige Thinking Back Riding Forward veter voor fietsleden is toegevoegd aan de nieuwe keerprijs van dit jaar. Fietsers krijgen alle twintigste herdenkingsbuiters voor langeafstandsrace of halve langeafstandslopers, inclusief een wedstrijdtucker, herdenkingsprijs, gelegenheidsshirt, ongewone afwerkhoes, spandoek en een eerbetoon aan een kinderenschort dat elke sprinter kan aanpassen . Alles wordt naar het huis van elk lid overgebracht in een uitzonderlijke versiebox.

Ik denk dat dit echt een stimulerende open deur is die we dit jaar kunnen doen om motorrijders als onderdeel van onze race te hebben. Ik ben langzamerhand uitzonderlijk opgewonden voor mijn interesse in de fietstocht en het opent de lange afstandsrace voor aanzienlijk meer individuen om de verklaring voor de Rush to Recall tegen te komen, zei Bounce Ross, Oklahoma City Public Remembrance Establishment Seat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*